Intensivkurs Göteborg

Intensivkurs Göteborg för B-körkort vänder sig till dig som vill ta ditt körkort under lite kortare period eller till dig som har svårt att köra privat. Fördelen med intensivkursen med vår trafikskola i Göteborg är att den ger dig en bra start och många goda möjligheter att så snabbt som möjligt kunna nå ditt efterlängtade körkort.

Om ni  väljer att göra intensivkursen i Almedals Trafikskola så omfattar den 15 körlektioner och teoripaketet (Max 3 veckor) (bokpaketet+datortester+ tre teorilektioner) .

Beroende på dina förkunskaper med bilkörning, din tid samt trafikskolans upplägg med körlektioner så kommer skolan och lärare sammarbeta mycket med eleverna för att få tiden och passa in så bra som möjligt.

För ett bättre resultat och en effektivare körning så rekommenderar vi alla våra elever att läsa teori parallellt med körningen. Detta för att eleverna ska ha goda kunskaper i sin körning, både praktiskt som teoretiskt, vilket är till stor fördel mot intensivkursens slut där man lättare kan avgöra hur elevens körning har utvecklats. Vår trafikskola finns i Göteborg.

Almedals Trafikskola specialiserat oss på intensivutbildning. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt körkort så snabbt, enkelt och billigt som möjligt och på samma gång med hög kvalitet.
Våra intensivkurser är på 2 respektive 2 veckor beroende på förkunskaper och 4 veckor.
Dessa paket innehåller: Lärarledda teorilektioner, Datatester, Datateori, Teoriböcker, Körlektioner, Riskettan och uppkörning (bilhyran) med trafikskolans bil.
Det läggs upp så du varvar teori och körning samt att båda riskutbildningarna genomförs under din intensivutbildning. Vi rekommenderar att du passar på att både påbörja studierna samt att ta riskutbildningarna innan du påbörjat dina körlektioner. Risk-utbildningarna kräver inte förkunskaper. Du har även fri tillgång till de lärarledda teorilektionerna tiden innan din utbildning börjar.
Under de veckor som du har utbildning kommer du även gå Risketta men behöver även boka in dig på Risktvåan/Halkbanan (halkbana ingår i Guldpaket). Den huvudsakliga teoriutbildningen och tillgodogörandet av teorin kommer ske i form av egenstudier, datatester och även i bilen med lärare.
Vid inbokning gör vi en preliminärbokning på förarproven men förbehåller oss rätten att avboka förarprovet om du ej uppfyllt de teoretiska och praktiska kravs som ställs på dig under utbildningen. Som elev har du alltid möjlighet att själv boka in förarprovet hos Trafikverket om du anser sig redo för en uppkörning.
För att klara sig på det “Nivå kontroll” krävs goda förkunskaper, såpass så att man kan åka ut direkt och börja träna tätortstrafiken, grunderna (upp/nedväxling, bilskötesel etc) annars lär fler lektioner krävas. Vi rekommenderar alltid det “Stora Intensiv”-paketet för de som saknar möjligheten att köra privat eller saknar grundförutsättningarna.

OBS!

  • En intensivkurs garanterar INTE körkort! Alla elevers körkunskaper är individuella.
  • Ett bokpaket innehållande Körkortsboken, Vägmärken och vägmarkeringar samt studiehäftet eller körhäfte.
  • Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna på tel: 031- 208 202 eller 0765- 68 68 69.