Intensivkurs Göteborg

Intensivkurs Göteborg för B-körkort vänder sig till dig som vill ta ditt körkort under lite kortare period eller till dig som har svårt att köra privat. Fördelen med intensivkursen med vår trafikskola i Göteborg är att den ger dig en bra start och många goda möjligheter att så snabbt som möjligt kunna nå ditt efterlängtade körkort.

Om ni  väljer att göra intensivkursen i Almedals Trafikskola så omfattar den 15 körlektioner och teoripaketet (Max 3 veckor) (bokpaketet+datortester+ tre teorilektioner) .

Beroende på dina förkunskaper med bilkörning, din tid samt trafikskolans upplägg med körlektioner så kommer skolan och lärare sammarbeta mycket med eleverna för att få tiden och passa in så bra som möjligt.

För ett bättre resultat och en effektivare körning så rekommenderar vi alla våra elever att läsa teori parallellt med körningen. Detta för att eleverna ska ha goda kunskaper i sin körning, både praktiskt som teoretiskt, vilket är till stor fördel mot intensivkursens slut där man lättare kan avgöra hur elevens körning har utvecklats. Vår trafikskola finns i Göteborg.

OBS!

  • En intensivkurs garanterar INTE körkort! Alla elevers körkunskaper är individuella.
  • Ett bokpaket innehållande Körkortsboken, Vägmärken och vägmarkeringar samt studiehäftet eller körhäfte.
  • Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna på tel: 031- 208 202 eller 0765- 68 68 69.