Våra körlektioner är 40 min långa. Något som vi rekommenderar våra elever är att boka dubbellektioner. På så sätt får eleverna köra längre sträckor och träna i områden som ligger en bit utanför skolan. Dubbellektioner ger dessutom en snabbare körvana och ett bättre resultat!

Trafikskola Göteborg

Almedals Trafikskola ligger strategiskt placerat i närheten av Trafikverkets Förarprovskontor i Göteborg Mölndal, vilket gör att vi kan erbjuda våra elever en snabb och effektiv utbildning till ett lågt pris.

Att övningsköra och köra upp i Göteborg, Mölndal ger enligt trafikverkets statisk dig mycket godare chanser att lyckas med förarprovet och ta ditt körkort. Enligt 2012 statistiken är det ca 20% större chans att du lyckas med uppkörningen om du kör upp i Mölndal jämfört med Göteborg.

 

Almedals trafikskola är en av de mest anlitade trafikskolorna i Göteborg. Vi har ett gott omdöme från våra elever, handledare och Trafikverket. Trafikskolan har ett antal år erfarehnet angående övnings Från att ha varit en liten trafikskola och nu är vi 4 anställda i en fräcsh lokal på Glasmästare gatan 10.

Värmt Välkomna!