Välkommen till Almedals trafikskola!

Almedals Trafikskola ligger strategiskt placerat i närheten av Trafikverkets Förarprovskontor i Mölndal, vilket gör att vi kan erbjuda våra elever en snabb och effektiv utbildning till ett lågt pris.

Just nu har vi tre trafiklärare Peter Nilmér som undervisar i behörighet B (Svenska)(Svenska), Farzaneh Naimi som undervisar i behörighet B (Svenska och Persiska) och Mani Samei som är utbildningsledare och undervisar i behörighet B (Svenska, Engelska och Persiska), handledarkurs, riskettan, risktvåan och teorilektioner. Kirmang B (Kurdiska)

På kontoret så möter du Simon som kan prata svenska, engelska och Farzaneh som  kan prata svenska och persiska. Har du frågor kring körkort, körlektioner, teori eller vill boka in dig för lektioner, risktubildningar eller handledarkursen så han finns här för att hjälpa er.

Vi svarar i telefon under kontorets öppettider. Om du inte kommer fram eller om vi inte kan svara så beror det på att vi har mycket att göra på kontoret. I största möjliga mån så ringer vi tillbaka, men tänk på att inte ringa med Dolt nummer då det gör att vi inte kan återkoppla till er. I annat fall så kan du skicka ett meddelande till 0765-686869. Vi svarar även på mail under kontorets öppettider.