Jag råd du till kontakt en drivrutin-skola och därifrån de kan hjälpa dig med teorifrågor och tester datorn (beroende på vilken skola du väljer, om en skola inte kan hjälpa dig med det jag tror de kan råd du till en annan skola). Om du vill att din pojkvän som ”lärare” han behöver ha ett svensk körkort sedan 5 år och ingen kriminella registret när det gäller att köra (jag är inte 100% säker), kontakt ”vägvärket” eller transportstyrelsen och de kommer att hjälpa dig.
Ja, du behöver en medicinsk utförsäljning och ett snabbt besök i ”öga-läkare” (nästan var som helst du kan köpa glasögon)
Säg ”öga-läkare” att du vill göra en drivier-licens test.
Min engelska kanske inte topp men jag tror min ”öga-doktor” är optomitrist. Enperson som kan kontrollera dina ögon.
Jag inte tror att föraren skolor knep du för pengar, mitt tips till dig är att ta en lektion i drivrutiner-skolan först, fråga vad du behöver att utbildning göra det med dinpojkvän, efter ett tag du tar en lektion mer. Bara flytta att du vet var du är i din utbildning.