Almedals Trafikskola specialiserat oss på intensivutbildning. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt körkort så snabbt, enkelt och billigt som möjligt och på samma gång med hög kvalitet.
Våra intensivkurser är på 2 respektive 2 veckor beroende på förkunskaper och 4 veckor.
Dessa paket innehåller: Lärarledda teorilektioner, Datatester, Datateori, Teoriböcker, Körlektioner, Riskettan och uppkörning (bilhyran) med trafikskolans bil.
Det läggs upp så du varvar teori och körning samt att båda riskutbildningarna genomförs under din intensivutbildning. Vi rekommenderar att du passar på att både påbörja studierna samt att ta riskutbildningarna innan du påbörjat dina körlektioner. Risk-utbildningarna kräver inte förkunskaper. Du har även fri tillgång till de lärarledda teorilektionerna tiden innan din utbildning börjar.
Under de veckor som du har utbildning kommer du även gå Risketta men behöver även boka in dig på Risktvåan/Halkbanan (halkbana ingår i Guldpaket). Den huvudsakliga teoriutbildningen och tillgodogörandet av teorin kommer ske i form av egenstudier, datatester och även i bilen med lärare.
Vid inbokning gör vi en preliminärbokning på förarproven men förbehåller oss rätten att avboka förarprovet om du ej uppfyllt de teoretiska och praktiska kravs som ställs på dig under utbildningen. Som elev har du alltid möjlighet att själv boka in förarprovet hos Trafikverket om du anser sig redo för en uppkörning.
För att klara sig på det “Nivå kontroll” krävs goda förkunskaper, såpass så att man kan åka ut direkt och börja träna tätortstrafiken, grunderna (upp/nedväxling, bilskötesel etc) annars lär fler lektioner krävas. Vi rekommenderar alltid det “Stora Intensiv”-paketet för de som saknar möjligheten att köra privat eller saknar grundförutsättningarna.